ARGEMİP&TÜBİTAK Uluslararası Çağrılar Bilgi Günü Webinar

ARGEMİP&TÜBİTAK Uluslararası Çağrılar Bilgi Günü

ARGEMİP (Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri İletişim ve İşbirliği Platformu) olarak 11 Eylül 2023 tarihinde  TÜBİTAK'ın desteklediği uluslararası projeler konusunda daha fazla bilgi edinmek ve bu alandaki fırsatları değerlendirmeyi amaçlayan "ARGEMİP&TÜBİTAK Uluslararası Projeler Bilgilendirme Günü" etkinliğini üyelerimiz ve Ar-Ge ve Tasarım Merkezi yetkilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirdik.


Etkinlikte gerçekleştirilen sunumlarda Ufuk Avrupa Çağrıları genel tanıtımı, Küme 4(Dijital, Endüstri ve Uzay Kümesi Çağrıları ve Detayları), Küme 5(İklim, Enerji ve Mobilite Kümesi Çağrıları ve Detayları) ve EUREKA Çağrıları tanıtımlarına yer verildi.


Yüksek katılımla gerçekleşen etkinlikte sunumları ile katılımcılarımızı bilgilendiren ve sorularını yanıtlayan TÜBİTAK yetkilileri ile, etkinliğe ilgi gösteren katılımcılarımıza teşekkür ederiz.


Sunumlara ulaşmak için Dokümanlar | Argemip sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



ARGEMİP 2024 Yılı Olağan Genel Kurulu

ARGEMİP 2024 Yılı Olağan Genel Kurulu'nda Yeni Yönetim Belirlendi! Yeni Dönemde Başarılar Dileriz!

Devamını Oku


  • 1 Nisan 2024

2024 Eğitim Planı & Eğitim Kataloğu

2024 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan eğitimler için Eğitim Planı Listesi ve 2024 Eğitim Kataloğu açıklanmıştır.

Devamını Oku


  • 4 Mart 2024

UN Global Compact Türkiye Genel Sekreter Yardımcısı Gaye Uğur Sarıoğlu ile Sürdürülebilirlik Eğitiminde Buluştuk: Geleceğe Daha Yeşil Adımlarla!

Sürdürülebilir iş dünyasının ışığında! UN Global Compact Türkiye Genel Sekreter Yardımcısı Gaye Uğur Sarıoğlu ile yapılan etkileyici eğitimde sürdürülebilirlik konusundaki ufuklarımızı genişlettik.

Devamını Oku


  • 15 Ocak 2024