II. Uluslararası Araştırma-Geliştirme ve Tasarım Konferansı Duyuru

II. Uluslararası Araştırma-Geliştirme ve Tasarım Konferansı

II.Uluslararası Araştırma-Geliştirme ve Tasarım Konferansı ARGEMİP desteği ile Orclever Science&Research Group tarafından düzenlenecektir. Uluslararası yayın olanakları sunan, Üniversite Sanayi iş birliği hedefiyle Ar-Ge ve Tasarım Merkezlerini, akademisyenler ve araştırmacılar ile bir araya getiren; RDCONF 2022’ye 14-17 Aralık 2022 tarihleri arasında online olarak katılım sağlanacaktır.


RDCONF 2022’ye Türkçe veya İngilizce özet ya da tam metin bildirileriniz ile katılabilirsiniz.


Bu bilimsel kongre kapsamında Merkezlerimizin, Ar-Ge ve yenilik çalışmalarını teşvik etmek ve ödüllendirmek amacıyla “RDCONF Ar-Ge ve İnovasyon Bildiri Ödülleri 2022” verilecektir. 2.si düzenlenen bu ödül programı; Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri tarafından yapılan çalışmaların ve projelerin bilimsel bir platformda sunulduğu ve başarıların ödüllendirildiği ilk ve tek prestijli ödül programıdır.


RDCONF 2022 Bildiri Ödül Kategorileri


“En İyi Ar-Ge Proje Bildirisi” Ödülleri (ilk 3’e verilecektir.)

“En İyi Tasarım Proje Bildirisi” Ödülleri (ilk 3’e verilecektir.)

“En İ Proje Bildirisi” Ödülleri (ilk 3’e verilecektir.)

“En Yenilikçi Bilimsel Temelli Proje Bildirisi” Ödülleri (ilk 3’e verilecektir.)

“En İyi Yazılım Ar-Ge Proje Bildirisi” Ödülleri (ilk 3’e verilecektir.)

“En İyi Sektör Proje Bildirisi” Ödülü

 

RDCONF 2022 Yayın Olanakları

  • Türkçe veya İngilizce dillerinde yazılan ve sunulan bildirilerin özet veya tam metinleri yazarın isteğine bağlı olarak elektronik ortamda ISBN’li kongre bildiri kitabında, tam veya özet metin olarak yayınlanacaktır.
  • İngilizce dilinde makale formatında yazılan bildiler, kongrede sunulduktan sonra yazarın isteğine bağlı olarak çeşitli uluslararası İndekslerde ve alan indekslerinde dizinlenen “The European Journal of Research and Development” dergisinde yayınlanacaktır.

RDCONF 2022 Hakkında Önemli Bilgiler

  • RDCONF 2022 bilim kurulunda farklı ülkelerden bilim insanları yer almaktadır.
  • Bildiri kabul sürecinde en az 2 hakem değerlendirmesi ve tekli kör hakemlik uygulaması yapılacaktır. (single-blind peer review)
  • RDCONF 2022, Yüksek Lisans, Doktora ve Doçentlik kriterleri kapsamında Uluslararası Kongre niteliğini taşımaktadır.

Geçmiş Dönem (RDCONF 2021) Hakkında Bilgi

  • RDCONF 2021  Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile akademisyenleri aynı platformda buluşturarak çeşitli iş birlikleri için öncülük etmiştir.
  • Yoğun katılımla gerçekleşen kongreden çıkan dergi ve bildiri kitabı yayınları hemen kongre sonrasında basılmıştır. Geçmiş kongreye ait veriler kongre web sitesinden ulaşılabilir.

Kongre Web Sitesi: www.rdconf.com


Kongre katılım ücretlerinde ARGEMİP üye merkezler için %15 indirim uygulanacaktır.


Çalışmalarınızla, değerli katkılarınızı bu platformda paylaşmanızı bekliyor, çalışmalarınızın etki değerlerinin yüksek olmasını temenni ediyoruz

ARGEMİP 2024 Yılı Olağan Genel Kurulu

ARGEMİP 2024 Yılı Olağan Genel Kurulu'nda Yeni Yönetim Belirlendi! Yeni Dönemde Başarılar Dileriz!

Devamını Oku


  • 1 Nisan 2024

2024 Eğitim Planı & Eğitim Kataloğu

2024 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan eğitimler için Eğitim Planı Listesi ve 2024 Eğitim Kataloğu açıklanmıştır.

Devamını Oku


  • 4 Mart 2024

UN Global Compact Türkiye Genel Sekreter Yardımcısı Gaye Uğur Sarıoğlu ile Sürdürülebilirlik Eğitiminde Buluştuk: Geleceğe Daha Yeşil Adımlarla!

Sürdürülebilir iş dünyasının ışığında! UN Global Compact Türkiye Genel Sekreter Yardımcısı Gaye Uğur Sarıoğlu ile yapılan etkileyici eğitimde sürdürülebilirlik konusundaki ufuklarımızı genişlettik.

Devamını Oku


  • 15 Ocak 2024