ARGEMİP, RDConf 2023'te Büyük Başarıya İmza Attı! Duyuru

ARGEMİP, RDConf 2023'te Büyük Başarıya İmza Attı!

ARGEMİP (Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri İletişim ve İşbirliği Platformu), Aralık ayında düzenlenen RDConf 2023 konferansında üyeleriyle birlikte büyük bir başarı elde etti. Konferansın üçüncü ve son gününde gerçekleştirilen RDConf 2023 Ödül Töreni'nde birçok kategoride ödül kazanan ARGEMİP üyeleri, 2023'ü gurur verici bir şekilde tamamladı.

RDConf 2023 Ödül Töreni'nde üyelerimize verilen ödüller arasında En İnovatif Proje, Bilimsel Temelli En Yenilikçi Proje, En İyi Yazılım Projesi, En İyi Makine Mühendisliği Projesi, En Çevik Proje gibi çeşitli alanlarda kazanılan başarılar yer aldı. Başarılarla dolu bir yılı geride bırakan ARGEMİP üyeleri, bu yılı ödüllerle taçlandırmanın mutluluğunu yaşadı.

Ayrıca, ARGEMİP olarak aldığımız ödülle birlikte, ülkemizi Ar-Ge, Tasarım ve İnovasyon alanlarında küresel ölçeğe ulaştıracak iş birliği ve iletişim platformu olma hedefimizi gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu büyük başarıyı elde etmemizde emeği geçen tüm üyelerimize ve ekibimize teşekkür ediyoruz.

Tüm ödül alan ARGEMİP üyelerini tebrik ediyor, kongre başkanı Sn. Doç. Dr. Zeki Oralhan'a ve konferansın düzenlenmesine katkı sağlayan tüm paydaşlara şükranlarımızı sunuyoruz.

Yeni başarıların peşinden koşan ARGEMİP, 2024'te de Ar-Ge ve tasarım ekosistemindeki etkileyici çizgisini sürdürmeye kararlı bir şekilde devam edecek.

ARGEMİP 2024 Yılı Olağan Genel Kurulu

ARGEMİP 2024 Yılı Olağan Genel Kurulu'nda Yeni Yönetim Belirlendi! Yeni Dönemde Başarılar Dileriz!

Devamını Oku


  • 1 Nisan 2024

2024 Eğitim Planı & Eğitim Kataloğu

2024 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan eğitimler için Eğitim Planı Listesi ve 2024 Eğitim Kataloğu açıklanmıştır.

Devamını Oku


  • 4 Mart 2024

UN Global Compact Türkiye Genel Sekreter Yardımcısı Gaye Uğur Sarıoğlu ile Sürdürülebilirlik Eğitiminde Buluştuk: Geleceğe Daha Yeşil Adımlarla!

Sürdürülebilir iş dünyasının ışığında! UN Global Compact Türkiye Genel Sekreter Yardımcısı Gaye Uğur Sarıoğlu ile yapılan etkileyici eğitimde sürdürülebilirlik konusundaki ufuklarımızı genişlettik.

Devamını Oku


  • 15 Ocak 2024