2024 Eğitim Planı & Eğitim Kataloğu Duyuru

2024 Eğitim Planı & Eğitim Kataloğu

Heyecan verici bir haberle sizlerle bir aradayız! ARGEMİP olarak 2024 yılı için hazırladığımız eğitim planımızı ve kataloğumuzu yayınladık! Bu yıl, sunduğumuz eğitimlerde mevcut içerik ve eğitmenlere ilaveten yeni içerikler ve deneyimli eğitmenlerle bir araya geliyoruz. Sizler için özenle hazırladığımız bu eğitimlerle, bilgi ve becerilerimizi daha da geliştireceğimize eminiz.

Ocak ayından beri sürmekte olan eğitim planımız, 7-8 Mart tarihlerinde başlayacak yüz yüze eğitimlerimizle birlikte hareketleniyor. Katılımcılarımızın talepleri doğrultusunda belirlenecek tarihlerle birlikte, birbirinden değerli içeriklere ve uzman eğitmenlere sahip eğitimlerimizi sizlerle buluşturacağız. Üstelik, bu seneki eğitim programımız sık sık güncellenecek; katılım talepleri geldikçe yapılan eğitimlere, şu anda görüşmekte olduğumuz eğitimlerle birlikte, mevcut planımıza ilave olacak. Özellikle Üniversite eğitimleri ile genişleyecek ve sizlerin istek ve yönlendirmeleri ile canlı tutulacaktır.

Eğitim kataloğumuza ulaşmak ve eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgi edinmek için buraya tıklayabilirsiniz. Eğitim planımızı ise buradan indirebilirsiniz.  Kataloğumuzda, her bir eğitimin içeriği ve eğitmenleri hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir, size en uygun eğitimleri seçebilirsiniz.

Katılım taleplerinizi belirtmek ve sizin için en uygun eğitimleri planlamamıza yardımcı olmak için taleplerinizi nnarat@argemip.org adresine iletebilirsiniz.

ARGEMİP olarak, sizlere daha fazla değer katmak için heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. Sizleri eğitimlerimizde görmekten mutluluk duyacağız!

ARGEMİP 2024 Yılı Olağan Genel Kurulu

ARGEMİP 2024 Yılı Olağan Genel Kurulu'nda Yeni Yönetim Belirlendi! Yeni Dönemde Başarılar Dileriz!

Devamını Oku


  • 1 Nisan 2024

2024 Eğitim Planı & Eğitim Kataloğu

2024 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan eğitimler için Eğitim Planı Listesi ve 2024 Eğitim Kataloğu açıklanmıştır.

Devamını Oku


  • 4 Mart 2024

UN Global Compact Türkiye Genel Sekreter Yardımcısı Gaye Uğur Sarıoğlu ile Sürdürülebilirlik Eğitiminde Buluştuk: Geleceğe Daha Yeşil Adımlarla!

Sürdürülebilir iş dünyasının ışığında! UN Global Compact Türkiye Genel Sekreter Yardımcısı Gaye Uğur Sarıoğlu ile yapılan etkileyici eğitimde sürdürülebilirlik konusundaki ufuklarımızı genişlettik.

Devamını Oku


  • 15 Ocak 2024