Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Günü: Personel Teşvik Sistemleri Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Günü

Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Günü: Personel Teşvik Sistemleri

Ar-Ge ve tasarım merkezlerinde personel teşvikleri ve ödül mekanizmalarının paylaşıldığı Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Günü, ARGEMİP üyelerini bir araya getirdi.

Etkinlikte, Ekol Lojistik A.Ş., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve FNSS Savunma Sistemleri A.Ş., kendi deneyimlerini diğer üyelerle paylaştı. Katılımcılar, sunulan bilgi dolu sunumları dinledi ve ardından sorularını paylaştı. 

Etkinlik, Ar-Ge ve tasarım merkezlerindeki teşvik ve ödül mekanizmalarının nasıl başarıyla uygulanabileceği konusunda katılımcılara önemli bilgiler kazandırdı. Değerli sunumları ile katkı sağlayan Ekol Lojistik A.Ş., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve FNSS Savunma Sistemleri A.Ş. ile katılım sağlayan değerli üyelerimize teşekkür ederiz.

ARGEMİP 2024 Yılı Olağan Genel Kurulu

ARGEMİP 2024 Yılı Olağan Genel Kurulu'nda Yeni Yönetim Belirlendi! Yeni Dönemde Başarılar Dileriz!

Devamını Oku


  • 1 Nisan 2024

2024 Eğitim Planı & Eğitim Kataloğu

2024 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan eğitimler için Eğitim Planı Listesi ve 2024 Eğitim Kataloğu açıklanmıştır.

Devamını Oku


  • 4 Mart 2024

UN Global Compact Türkiye Genel Sekreter Yardımcısı Gaye Uğur Sarıoğlu ile Sürdürülebilirlik Eğitiminde Buluştuk: Geleceğe Daha Yeşil Adımlarla!

Sürdürülebilir iş dünyasının ışığında! UN Global Compact Türkiye Genel Sekreter Yardımcısı Gaye Uğur Sarıoğlu ile yapılan etkileyici eğitimde sürdürülebilirlik konusundaki ufuklarımızı genişlettik.

Devamını Oku


  • 15 Ocak 2024