Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Günü: Hangi Teşviklerden Faydalanıyoruz? Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Günü

Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Günü: Hangi Teşviklerden Faydalanıyoruz?

30 Eylül 2022 Cuma günü yüksek katılımla gerçekleştirilen Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Günü etkinliğimizde Hangi Teşviklerden Faydalanıyoruz? sorusuna cevaplar verilerek iyi uygulamalar paylaşıldı. 

Üyelerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğimizde sunumları ile tecrübelerini aktaran Berdan Cıvata Enerji İmalat Savunma San. ve Laboratuvar Hizmetleri Tic. A.Ş., Dentaş Kağıt Sanayi A.Ş. ve Peakup Teknoloji A.Ş. firmalarına katkılarından ötürü teşekkürlerimizi sunarız.

ARGEMİP 2025 Yılı Olağan Genel Kurulu Başarıyla Gerçekleştirildi

ARGEMİP 2025 Yılı Olağan Genel Kurulu, 7 Mart 2025 Cuma günü saat 09:00-12:00 arasında online olarak gerçekleştirildi. Toplantı, yoğun bir katılımla ilk oturumda gerçekleştirildi.

Devamını Oku


  • 17 Mart 2025

Uluslararası Projeler Çalışma Grubu 2025 Yılı İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

12 Mart 2025 tarihinde ARGEMİP Uluslararası Projeler Çalışma Grubu, yılın ilk toplantısını online ortamda gerçekleştirdi.

Devamını Oku


  • 17 Mart 2025

TÜBİTAK Çalışma Grubu 2025 Yılının İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

12 Mart 2025 tarihinde TÜBİTAK Çalışma Grubu, yılın ilk toplantısını online olarak gerçekleştirdi.

Devamını Oku


  • 17 Mart 2025