Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Günü: Hangi Teşviklerden Faydalanıyoruz? Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Günü

Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Günü: Hangi Teşviklerden Faydalanıyoruz?

30 Eylül 2022 Cuma günü yüksek katılımla gerçekleştirilen Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Günü etkinliğimizde Hangi Teşviklerden Faydalanıyoruz? sorusuna cevaplar verilerek iyi uygulamalar paylaşıldı. 

Üyelerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğimizde sunumları ile tecrübelerini aktaran Berdan Cıvata Enerji İmalat Savunma San. ve Laboratuvar Hizmetleri Tic. A.Ş., Dentaş Kağıt Sanayi A.Ş. ve Peakup Teknoloji A.Ş. firmalarına katkılarından ötürü teşekkürlerimizi sunarız.

2024 Eğitim Planı & Eğitim Kataloğu

2024 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan eğitimler için Eğitim Planı Listesi ve 2024 Eğitim Kataloğu açıklanmıştır.

Devamını Oku


  • 4 Mart 2024

UN Global Compact Türkiye Genel Sekreter Yardımcısı Gaye Uğur Sarıoğlu ile Sürdürülebilirlik Eğitiminde Buluştuk: Geleceğe Daha Yeşil Adımlarla!

Sürdürülebilir iş dünyasının ışığında! UN Global Compact Türkiye Genel Sekreter Yardımcısı Gaye Uğur Sarıoğlu ile yapılan etkileyici eğitimde sürdürülebilirlik konusundaki ufuklarımızı genişlettik.

Devamını Oku


  • 15 Ocak 2024

ARGEMİP Üyeleri, Uluslararası Ar-Ge Destekleri Webinarında Buluştu

ARGEMİP olarak düzenlediğimiz online Uluslararası Ar-Ge Destekleri webinarı, 26 Aralık Salı günü saat 15:00-17:00 arasında gerçekleşti.

Devamını Oku


  • 29 Aralık 2023