Yeşil Sanayi Projesi Tanıtım Toplantısı ARGEMİP Üyeleriyle Buluştu Bilgi Günü

Yeşil Sanayi Projesi Tanıtım Toplantısı ARGEMİP Üyeleriyle Buluştu

Yeşil Sanayi Projesi Tanıtım Toplantısı ARGEMİP Üyeleriyle Buluştu

Türkiye Yeşil Sanayi Projesi kapsamında düzenlenen tanıtım toplantısı, ARGEMİP üyelerini bir araya getirerek sektöre önemli bilgiler sundu. 

Açılış konuşmalarında Sanayi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ali Murat Sürekli, KOSGEB Başkan Yardımcısı Bilal Kendirci, TEYDEB Başkanı Mehmet Aslan ve ARGEMİP Yürütme Kurulu Başkanı Rıza Durucasugil, katılımcılara seslendi. 

Türkiye Yeşil Sanayi Projesi'nin detaylı bir bilgilendirmesi ve sunumları yapıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcisi Dr. Özkan Özkara, TÜBİTAK Temsilcisi Dilek Şahin ve KOSGEB Temsilcisi Alper Akgül, projenin amaçları, yönergeleri ve başvuru süreçleri hakkında ARGEMİP üyelerine kapsamlı bilgiler aktardılar.

Katılımcılar, çevrimiçi platformda etkileşimli bir soru-cevap oturumuyla yetkililere sorular yönelterek doğrudan bilgi almanın yanı sıra, sektördeki diğer paydaşlarla da iletişim kurma fırsatı buldular.

Etkinlik sonunda, ARGEMİP Yürütme Kurulu Başkanı Rıza Durucasugil, gerçekleşen toplantının sektöre katkı sağlayacak bir adım olduğunu belirterek, katılımcılara ve konuşmacılara teşekkür etti. 

Etkinlik programına katılamayanlar, sunumları ve bilgilendirmeleri sayfamızdan takip edebilirler. 

ARGEMİP 2024 Yılı Olağan Genel Kurulu

ARGEMİP 2024 Yılı Olağan Genel Kurulu'nda Yeni Yönetim Belirlendi! Yeni Dönemde Başarılar Dileriz!

Devamını Oku


  • 1 Nisan 2024

2024 Eğitim Planı & Eğitim Kataloğu

2024 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan eğitimler için Eğitim Planı Listesi ve 2024 Eğitim Kataloğu açıklanmıştır.

Devamını Oku


  • 4 Mart 2024

UN Global Compact Türkiye Genel Sekreter Yardımcısı Gaye Uğur Sarıoğlu ile Sürdürülebilirlik Eğitiminde Buluştuk: Geleceğe Daha Yeşil Adımlarla!

Sürdürülebilir iş dünyasının ışığında! UN Global Compact Türkiye Genel Sekreter Yardımcısı Gaye Uğur Sarıoğlu ile yapılan etkileyici eğitimde sürdürülebilirlik konusundaki ufuklarımızı genişlettik.

Devamını Oku


  • 15 Ocak 2024