ARGEMİP Üyeleri, Uluslararası Ar-Ge Destekleri Webinarında Buluştu Bilgi Günü

ARGEMİP Üyeleri, Uluslararası Ar-Ge Destekleri Webinarında Buluştu

ARGEMİP olarak düzenlediğimiz online Uluslararası Ar-Ge Destekleri webinarı, 26 Aralık Salı günü saat 15:00-17:00 arasında gerçekleşti.


Webinar kapsamında, konuyla ilgili uzman konuşmacılar Sn. Dilem Hızlan ve Sn. Hazal Evecen, Euraka/Eurostars, IraSME, CORNET ve TÜBİTAK 1709 ve 1071 programları hakkında detaylı sunumlar gerçekleştirdiler.


Etkinliğimize katılan üyelerimiz, uluslararası Ar-Ge destekleri hakkında güncel bilgiler edinirken, sorularını da doğrudan uzmanlara ileterek detaylı bilgi alma şansını elde ettiler.


ARGEMİP olarak düzenlediğimiz bu etkinlik, üyelerimize uluslararası Ar-Ge destekleri konusunda değerli bilgiler sunmanın yanı sıra, sektördeki paydaşlar arasında etkileşimi artırma ve bilgi paylaşımını teşvik etme amacını da yerine getirdi. Gelecekteki benzer etkinliklerde buluşmak ümidiyle!


Yürütme Kurulu Başkanımız Sayın Okan Özkan, “Sustainability for the Future” Symposium Izmir’de Önemli Bir Sunum Gerçekleştirdi ve Plaketle Ödüllendirildi

5–6 Mayıs 2025 tarihlerinde İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Sustainability for the Future” temalı Symposium Izmir etkinliğinde, Yürütme Kurulu Başkanımız Sayın Okan Özkan, “The Role of AI in Aviation's Sustainability Revolution” başlıklı etkileyici bir sunum yaptı.

Devamını Oku


  • 20 Mayıs 2025

ARGEMİP Yürütme Kurulu İBG’de: Bilimsel İş Birlikleri ve Ortak Projeler Gündemde

5 Mayıs 2025 tarihinde ARGEMİP Yürütme Kurulu olarak İzmir Biyotıp ve Genom Merkezi’ni (İBG) ziyaret ettik.

Devamını Oku


  • 20 Mayıs 2025

ARGEMİP’ten DEPARK’a Ziyaret: Üniversite-Sanayi Arasında Güçlü Köprüler Kuruluyor

ARGEMİP Yürütme Kurulu olarak 5 Mayıs 2025 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoparkı (DEPARK) ve Dokuz Eylül Teknoloji Transfer Ofisi’ni (DETTO) ziyaret ettik.

Devamını Oku


  • 20 Mayıs 2025